02 martie 2018

HOROSCOP 5 - 11 martie


Întrucât doamna Sistermorphine este la Bruxelles cu slănină și sarmale pentru europarlamentarii români, iar domnul Sfântul Găleată cel Frumos la pescuit în munții Retezat, Horoscopul săptămânii viitoare este prezentat de surorile Bell din fanfara satului Uiești, județ Giurgiu.

TAUR și PEȘTI. Nativii acestor zodii sunt norocoși. Ei evoluează până pe 9 martie împreună datorită conjuncției lui Saturn cu Pluto sau cam așa ceva. Împreună sapă după apă. Găsesc la 50 m adâncime. E de fapt un râu galben. Se suie în barcă și vâslesc până la sursa galbenului. Este de fapt aur. Bună dispoziție. Telefone la neveste. Scot din desagi cireșe fără sâmburi. Mănâncă.

GEMENI. Influențe negative din partea colegilor de birou. Pe geamăna noastră a salvează telefonul. E de la soț: Dragă, am găsit aur, e pe râul subteran pe care l-ai visat acum doi ani. Am toporul și m-apuc de treabă. Nu uita copiii la școală săptămâna asta, știi că aia de chimie e nasoală. Te pup până duminică 11 martie, ora 13.

BALANȚĂ. Paznicul izvorului de aur dormea. Aude zgomot de topoare. Până marți 6 martie, ora 20. Își ia fierăstrăul, singura armă, cântă la el o melodie încurajatoare și iese să vadă cine e. Cine e?, cu voce tare. Topoarele au amuțit. Cine e? repetă paznicul. Nimeni, un răspuns. Liniștit, paznicul se întoarce la somn. Sforăie. Până sâmbătă, ora 15, când primește o scrisoare de la nevasta unuia dintre vizitatori: Au plecat? Să-mi faci semn, că vin de îndată, mi-e dor de tine.

FECIOARĂ. Cu aurul în barcă, fredonând melodia Pe Valea Prahovei, cei doi tauripești se întorc. E trafic pe râul subteran. Toată omenirea de pe glob, sub auspiciile lui Saturn și ale Lunii, caută aur. Paznicul vinde o uncie cu 50 de dolari. Chilipir. A strâns mulți bani. La prânz, cu toții primesc o invitație la masă. E de la Peștișorul de Aur.

CLOROFORM. Zodie destul de sinceră. Venus o patronează și strânge șurubul în jurul ei. Femeile clorofoarme sunt viteze. Bărbații cloroformi nu. Până joi, 8 martie. O invitație la plimbare cu barca pe râul subteran. Nu ratați. Se mănâncă bine.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: