20 septembrie 2017

Știri pe scurt

Aseară vântul bătea.

Elicopterele produse în România de americani, francezi, nemți, ruși, moldoveni și maghiari vor circula pe Calea Vicoriei din București alături de pista de biciclete.

În curând în țara noastră se vor folosi numai manuale unice în școli. Manualul de limba română va fi valabil de la clasa a-ntâia până la a douășpea, ăla de chimie la fel și tot așa. În felul acesta se vor face economii și se vor elimina șpăgile. Manualul de muzică, de exemplu, va conține o singură melodie pentru toate clasele. Care va fi cântată live de Cătălin Crișan, care în fiecare an va împlini 30 de ani de carieră artistică.

Horoscopul zile de azi pentru toată lumea: Multă, multă neliniște. Până pe la cinci, apoi o bere, încă una și încă una.

PUBLICITATE: O bătrână e aruncată în copac. Rămâne agățată de o cracă. Pe ea un televizor. Pe ecran Andreea Marin cântând ukulele: Ukulele, măi, măi, ukulele, tăi, tăi!!! Cam așa ceva cu reclamele astea proaste la ukulele.

Antrenorul de fotbal Daum, aruncat de la naționala României, se va angaja la CFBarcelona, echipă cu care va câștiga tot ce se poate. După care neamțul se va apuca de înnot sincron. Așa umblă vorba prin târg.

PUBLICITATE O bătrână se aruncă în copac. Rămâne acolo o vreme. Trece Andreea Marin cu ukulele: Ukulele ai vrut, ukulele ai avut.

Horoscopul zile de azi pentru Tauri: O batistă plutește în aer. Udă. Pe ea este un număr de telefon. Telefonul descuie de fapt un seif, dar după ora patru. Pe seară, o tipă mișto vă coase un nasture. E un pretext să vă scoateți cămașa. Pe la zece, ca de obicei.

SPORT Dinamo 2-2 zicea Relu.

VREMEA Ceva cu rafale dinspre nord vest.

AGENȚIA CĂLIMARA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: