21 septembrie 2017

Bazaconii

James Bond va juca și el în pelicula românească Moromeții. El va avea un magazin în Poiana lui Iocan, magazin în care va vinde Porsche, yahturi, lasejeturi mici și mari, roșii bionice, bombe și vaci. El va expune în fiecare seară pasaje din politica autohtonă de peste zi. Cam așa: Bă, băieți, ăștia de la PNl n-au niciop trabă cu politica, ăștia de la PSD la fel, ba chiar și USR-ul așișderea. Acum toată treaba este de abnit banii furați până acum. Că sunt mulți copii de beizadele care, intrați deja în afaceri, nu pot justifica ce și cum. Cam asta e zbaterea. Mata, nea Cum te Chiamă, Ilie, ia un stilou și fă situația financiară a comunei, cu piscină cu tot, cu teren de volei feminin, cu bazin de înot sincron ca să ne dăm seama unde vin oamenii, unde-i bătaie pe bilete. Înțelegi. Mata, nea Marine, că ai fost cățărător pe vas, apucă-te să faci o șalupă, ca să poată să-și care Moromeții fetele la Cannes. Așa!! Coșuri de gunoi în comună nu ne trebuie că noi îl reciclăm aruncând-l în râu sau în mare deși e cam departe. Mai e ceva de spus? Nu. Atunci, puneți mână de la mână și cumpărați Jaguarul ăsta ultimul tip. Îl dau degeaba, un milion de euro.

Brad Pitt își face stațiune de lux în Croația. La intrare în stațiune va fi statuia lui, înaltă, blondă, călare pe o iguană, iar la ieșire va fi tot statuia lui dar nu călare pe iguană, ci pe zmeu de toată frumusețea. Pe străzile stațiunii vor fi în fiecare zi crosuri, fete îmbrăcate în iii românești, gropi, oameni surzi, nepoliticoși care vor alunga turiștii. Acest lucru a fost observat de Brad Pitt la București și i-a trecut prin cap să copieze tot ce se întâmplă de bine acolo. Seara, turiștii din stațiune se vor duce la film. Vor vedea singurul film românesc aflat pe Coasta Croației: 20 de leghe cu cașcavalul la Guvern. Când va fi senin în stațiune, pe cer vor fi proiectate probleme de fizică. Diminețile turiștilor vor fi colorate cu ouă. Și așa mai departe.

Chioșcurile de ziare din sect 4 vor rămâne închise. Ele se vor deschide numai în cazul în care pe tarabe va apărea un singur ziar cu o singură știre: România a cumpărat de la Albania rachete sol sol, tancuri, vapoare de distrus alte vapoare, elicoptere și mingii de fotbal pentru noua națională a țării noastre.

AGENȚIA CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: