21 iulie 2017

HOROSCOP 24 - 31 iulie


Doamna Sistermorphine, îmbrăcată Versace la Paris, are onoarea de a vă prezenta horoscopul săptămânii.

Foto Tina Cumva.

CAPRICORN. Nativii gâjâie în perioada asta. Gâj, gâj în pat, gâj, gâj la serviciu, gâj, gâj la amantă. Neclară exprimarea, dar deosebite realizările. În această săptămână vă alegeți gâj, gâj un nou prieten. E croitor și-i va face iubitului dvs, iubitei o pereche de pantaloni nemaivăzuți. Pe finalul săptămânii, mai precis pe 29 și 30 iulie vă cumpărați un măgar. Probabil de rufe. Atenție cu el, să nu învie și să vorbească precum Pinocchio. Cam așa ceva.

VĂRSĂTORI. Probleme cu nasturii din casă. Sunt prea mulți. Sunt prea puțini. Așteptați noaptea și p-ăia mulți aruncați-i, așteptați noaptea și p-ăia puțini aruncați-i așișderea. O scrisoare, o schimbare la față, fata de 12 ani vă dă cu tigaia în cap. În tigaie e o omletă. Că există un proverb japonez aplicabil aici: ai omleta ta ești fericit. În rest căcaturi.

PEȘTI. Degringoladă, mare degringoladă în viața dvs. Toate furnicile lumii sunt în bucătăria dvs și nu știți la ce să le folosiți. Unele sunt în ciorbă. Apoi, o perioadă de câteva zile în care se spun numai minciuni. Dvs spuneți-o p-aia cu parcările din București.

MAGNOLIA. Magnolienii o duc bine cu sănătatea și au mari realizări la serviciu. Un nativ mai în vârstă, Citeală Ion, din Colentina, va inventa cititul fără a da pagina. Un altul, Vasile Perete, din Militari, va inventa un autobuz care oprește din trei în trei minute în stația Gorjului. Și alte d-astea până duminică 30 iulie.

FECIOARĂ. Auzind că Capricornii gâjâie în periada asta, Fecioarele gâjâie și ele la fel. Gâj, gâj, gâj!!! Până joi sau vineri când o plecare la mare face bine. Acolo, în apele de la Eforie este un înnecat de cinci zile. Vorbiți cu el și vedeți ce vrea. Apoi, gură la gură, dacă nu mai vorbește. Va fi o vară splendidă.


Sistermorphine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: