08 iunie 2017

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional

Reportaj din casa lui Dinu Patriciu. Pe perete o variantă, probabil originală, a Carului cu Boi de Grigorescu. Deasupra fânului din car se vede o mogâldeață. Este Dan Andronic, care merge în Serbia să se întâlnească cu Ghiță. De mirare că evaluatorii tabloului nu și-au dat seama, mai ales că tabloul e revendicat de fosta doamnă Patriciu, care s-ar putea speria dând de Dan Andronic în vârful paielor. Vă dați seama ce secvență de groază: doamna Patriciu pune tabloul pe peretele ei și, brusc, noaptea, din fân ies Andronic și Ghiță și mamă, mamă!!

Faptul că CătăLin Crișan mai dă concerte la Sala Palatului ne arată cât de jos s-a ajuns cu muzica ușoară de la noi, cu impostura, cu lipsa de talent și cu eterna întrebare, oare cine-l susține p-ăsta.

Mădălin Ionescu părăsește Kanal D. O vreme sau de tot, nu se înțelege, dar, oricum, mutarea este foarte bună, că poate în răstimp se găsește în locul lui un moderator mai talentat, mai cu umor, mai cu lipici la toate alea și așa mai departe. Dânsul, Mădălin, va fi repartizat, am înțeles, la nesăratul serial Athletico Textila, unde n-are nevoie de talent, unde n-are nevoie de nimic, ba chiar poa' să și scrie sau să copieze episoade de unde vrea el. Ar fi mișto să ne trezim în mijlocul lui Athletico cu un episod din Vocea României.

Târgul de carte Bookfest s-a închis. N-a ajuns la noi, prin media, normal, nici-o veste de cum a fost, cine a rupt pagini, cum a vândut Liiceanu tot, cum lumea și-a smuls Cărtărescu, cum a fost asaltat Radu Paraschivescu, cum s-au suit cititorii pe pereți să prindă un vers din vreo citeală, care a fost rețeta târgului după care să ne dăm seama cât de prost sau de bine stăm cu cititul și așa mai departe. De obicei, după un asemenea eveniment ne sunt anunțate cifre bombă: milioane de români au citit, miliarde de români au cumpărat, miliarde de români s-au apucat de scris și nu e de loc așa, întrucât, știm sigur, editurile se zbat într-o sărăcie lucie. Cititorii la fel.

Clasamentul audiențelor tv arată cam așa: Pro-ul nu poate fi ajuns niciodată, pe doi s-a strecurat de-o vreme Kanal D, iar pe 3 sau 4, în funcție de cum lipsesc Bogdan Chirieac sau Mugur Ciuvică, sunt Antenele. Care Antene, vor fi surclasate curând de TVR 1 unde Ion Cristoiu are sau n-are emisiune. Nu contează. Pe locul cinci, obligatoriu, Dan Negru, cu blondele lui foarte urâte.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: