02 iunie 2017

HOROSCOP 5 - 11 iunie 2017


Ca de obicei, doamna Ben Sistermorphine prezintă Horoscopul săptămânii viitoare

Foto Tina Cumva

GEMENI. Creanga aia a nucului pe care l-ați adus din Australia vă bate în geam. E de fapt o oaie venită din Tasmania ca să stea de vorbă cu una din Zimnicea. Asta e marți, 6 iunie. Mijlocul săptămânii, ceva cu dragoste. Adică o cafea, o mingie, un aspirator. Un plic. Pe final de săptămână, nativii își reșapează viața cum pot. Merită. Un telefon și-o invitație la Hanul Berarilor unde se mănâncă foarte prost.

PEȘTI. Gândirea pozitivă e un căcat. Se poate demonstra. Asta faceți până vineri, 9 iunie. Și tot atunci, constatați că sex on the beach este de fapt doar o băutură, nu ce-ați crezut dvs așteptând gol/goală în cort o cumva ceva din spuma mării. Un cântec vesel spre final de wknd.

LEU. Cum sunt ei așa ambițioși, nativii vor mereu să-și afle viitorul. Da, dar viitorul se află întotdeauna în muzee. În galeriile de artă. Pe stradă. Câteva încercări demne de un Leu, vizavi de partener. Posibil împăcare. Sau excursie la Sandu. Cine nu-i gata, Sandu vine și-l ia cu lopata, proverb dac găsit pe Columnă. Până joi, 8 iunie.

FECIOARĂ. Consensul lui Jupiter cu Pluto, care nu înseamnă nicio mărire salarială. Totul e păcăleală. Sâmbătă, 10 iunie, o mare plăcintă la orizont. Se ajunge la ea pe DN1. În rest e așa cum a spus Arsenie Boca: Pisica trece, pietrele rămân.

Agenția CĂLIMARA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: