12 iunie 2017

Dalai Lama la București

Loredana Groza a fost cumva în India. Acolo s-a întâlnit cu Dalai Lama. Au vorbit de muzica ușoară din țară, de rock, de folk, de manele. Dalai Lama nimic. Nu credea și pace. Adică nu credea că toată mișcarea asta cu lălăitul, cu muzica de la noi e pe ducă, e la pământ în Carpați. Chiar a-ntrebat: nu mai sunt Dan Spătaru, Doina Badea, Fuego, Cătălin Crișan? Atunci salvați-o pe Denisa Manelista aia de care e plină media voastră. Loredana ce să facă? A zis: Hai pe la noi, să vezi cu ochii tăi. Și se pare că au bătut palma și ne vom trezi cu Dalai Lama la concertele de la Sala Palatului, de la Radio sau din Parcul Izvor. N-ar fi rău să ai așa un spectator. Nici Pink Floyd sau Stoneșii n-au avut așa personaj de vază în tribune. În sfârșit, vom vedea.

Articolul 5 din Tratatul NATO a declanșat scandal. Mare scandal. Că cică era întrebarea lui Gâdea, acolo la Casa Albă, și i-a furat-o Ramona Avramescu de la TVR1. Acum, Gâdea trebuie să dea în judecată TVR1, Ramona Avramescu pe Donald Trump, NATO pe BOR, Ghiță pe Andronic, Daum pe Lewandovski, Pițurcă pe Burleanu și, dacă mai sunt timp și bani, Elodia pe Cioacă.

Guccifer, adică hackerul român Marcel Leher Lazăr, a zis că știe tot: de flotă, de madam Clinton cum avea ea legături cu Mossadul, de planul de la Snagov al vilelor politicienilor români, de versurile de la Macarale, de înălțimea vârfului Omul, de adresa lui Ghiță de la Belgrad, de George Bush îmbrăcat în KKK, și uite-așa. Păi, atunci, cum a nimerit el în pușcărie? În State? Și cum îl lasă pe el americanii să scrie cât Voiculescu, Copos și Becali la un loc?

Festival de chitară solo la Louisiana Club din Dr Taberei, mai bine zis, de la Orizont. Rock la greu cu Emil Viciu, Adrian Sârbu, Mihai Ursu, Roberto și mulți alții. Atmosferă electrizantă. S-a cântat Jimi Hendrix și compoziții proprii. Bucătarul localului este chiar din Louisiana, USA. Multe bunătăți de mâncat, dar noi am luat supă din coadă de vită. Recomandăm.

Daum, selecționerul României la fotbal, a zis după dezastrul cu Polonia: "Să rămânem uniți, asta e cel mai important, e tot ce contează". O să rămânem, dar trebuie dat afară.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: