11 iunie 2017

Dacă eram antrenorul Simonei o schimbam la pauză

Da, așa făceam. La 6-3 și 3-0 pentru ea, trebuia înlocuită cu Cristian Tudor Popescu sau Ion Țiriac. Expert în jocul de tenis, celebru analist, filmolog, ucenic, fotbalist, întrerupător, apărător de mineri în 1990 CTP o plimba pe aia mică, pe lituanianca Elena, de colo colo prin tribune, până ajungea săraca pe alte terenuri de la Garros și marca, marca, marca punct după punct de-ți era mai mare dragul. Dacă obosea, i se putea schimba fizicul. Se împrumuta fizicul Serenei și gata. Simona a ratat Garrosul vieții ei, și asta datorită lipsei ei cronice de concentrare. Mai sunt și alte mici amănunte de zis, dar îl lăsăm pe CTP să le spună atunci când s-o referi și la USR, și la box, și la judo, c-așa-i la noi, totul e o găleată fără fund, adică de proastă calitate.

Și la 3-0 pentru polonezi făceam o schimbare. Îl băgam în teren tot pe CTP, care, cu jocul lui de glezne l-ar fi amețit pe Lewandovski până săracul și-ar fi depus candidatura pentru Vatican. Ar fi ajuns al doilea Papă polonez sub numele de Lewandovski al VIII lea și și-ar fi luat șase neveste, toate din România. Sună cam SF ce zicem noi aici, dar, după cum știți, viața bate SF-ul. Oricum, speram să vedem Moscova, gazda CM-ului, dar n-o mai vedem.

Din delegația română condusă de Klaus Iohannis în Biroul Oval au lipsit minștri români de externe și apărare. Și taman asta s-a discutat: de externe și de apărare. Iohannis a suplinit cele două minstere și ăsta e un semn pe care dacă-l interpretăm cum trebuie ajungem la vestita Lege a lui Arsenie Boca: Geamul deschis sabia nu-l taie.

Metroul promis FIFA de români, care să lege Arena Național de aeroportul Otopeni nu va fi gata în 2020 din motive obiective. Constructorii români s-au gândit să îmbunătățească proiectul și să adauge la linia subterană inițială, cea care lega Gara de Nord de aeroport, linii subterane care să lege Sibiul de Tecuci, Oltenița de Craiova și toate de Cluj, unde există și acolo un stadion de talie europeană.

Flancul estic cu care se lăuda Iohannis la Casa Albă, ca un hotar care nu poate fi trecut de nimic, nu poate funcționa la parametri normali anticorupție, antibombe, antidroguri, antimatrpazlâcuri, antiprostituție, antițigări, anticontrabandă decât dacă revine Radu Mazăre ca primar al Constanței. Sursele spun că așa va fi.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: