05 iunie 2017

Andronic și Ghiță la portiță

Nicușor Dan s-a retras. Au plâns râul, ramul. Politica externă a României va avea de suferit pentru că se baza tare mult pe acest om mic la stat, dar mare la sfat. Au plâns pădurile. Blocuile din Militari. Școlile, colegii de partid. Ce mai, a fost plângăreală mare, națională. Dar unde s-a retras Nicușor Dan? El s-a retras la fântâna arteziană care l-a consacrat, cea de la Arhitectură, și s-a legat din nou de ea, devenind de acum un caz pentru primăria Capitalei, un subiect de polemică pentru dna Firea, că adică: legat ori nelegat, aceasta-i întrebarea.

Dan Andronic s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță la Belgrad. Oare cum a făcut, se întreabă miile de servicii secrete ale României, care și-ar fi dorit și ele același lucru. Noi am aflat din surse: Dan Andronic, îi vom spune Dănuț în material ca să nu-i deconspirăm deghizarea, deci Dănuț s-a deghizat în Katanga, păr negru, sâni, burtă, chestii, și a înceut să hălăduie prin Belgrad cântând, Sebi, Sebi, te-a făcut mama oltean, până când Sebi, care stătea la balcon și-și număra banii a auzit. Pe mine, mă, îl întreabă pe Dănuț. Da, pe tine. Păi, atunci, urcă sus. Și Dănuț a urcat în apartamentul lui Ghiță și, așa de nerecunoscut, au avut un dialog. Zice Dănuț: te-ai schimbat mult. Zice Ghiță: Da. Și p-ormă Dănuț s-a întors la teveurile de acasă și nu l-a-ntrebat nimeni ce căuta la Belgrad, de ce cânta taman hitul ăsta cu Sebi oltean și alte alea, că-ți vine să crezi că Dănuț ăsta e diliu. La cap. Deși, știm bine, nu e.

Un aisberg cât Țara Galilor s-a desprins de Peninsula Antarcticii și a luat-o la vale prin lume. Spre România, mai bine zis. Acum e pe Dunăre, mai precis în dreptul orașului Giurgiu. Primarul orașului a declarat: Ne doream de mult această investiție cu care vom asigura irigațiile din județ. Banii europeni pentru treaba asta și așa nu ne ajung, amărâții ăia ne-au aprobat abia 5 milioane de euro, ori cu 5 milioane nu poți iriga un județ. Așa că păstrăm banii, îi punem la infrastructură, și topim ghețarul de-l facem apă și-o trimitem pe câmp. Acest lucru, noi, giurgiuvenii, l-am numit dezvoltare durabilă. Vă mulțumesc.

Aflând Donald Trump că Nicușor Dan s-a legat de fântâna arteziană de la Arhitectură, s-a retras din acordul climateric de la Paris. După părerea sa nu mai este nevoie de rămânerea Statelor Unire în acord, întrucât Nicușor poate rezolva toate problemele planetare din vârful artezianei. Punct.

În timp ce la Cardiff se desfășura finala Real Madrid Juventus la fotbal, la Madrid, pe Bernabeu, 82.000 de mii de fani ai Realului se uitau la televizoare imense la meci. Acest experiment va fi preluat și de FRF, urmând ca pe Arena Național să fie montate ecrane pentru meciul Mioveni Baragladina Giurgiu la care să nu se uite nimeni. Ar fi un succes.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: