05 aprilie 2017

Schimbări spectaculoase pe piața media

Oana Roman cam moare de foame. N-o mai primește nicio televiziune autohtonă. Probabil că taică-său n-a aranjat ca ea să lucreze până la adânci bătrâneți în televiziune și gata, pomana s-a închis. Și atunci, această fată lipsită de talent a zis că se mută din luna mai, anul ăsta, în Franța, unde niște prietene de-ale ei au ceva pe media, radio, teve, ziar unde ar putea avea și ea loc. Va fi o televiziune, probabil, din cele care se adresează pensionarilor francezi între orele 14 și 16 când dorm.

Oana Roman nu va pleca singură. Le va lua după ea și pe Mihaela Rădulescu cu pomeții vopsiți în negru, pe Iulia Albu cu un cazan în cap, pe Bahmuțeanca cu chiloții în vine, pe Cristi Brancu nu se știe cum și pe Daniel Morar deghizat în tinichigiu. Emisiunea se va numi: Tinichim, Tinichim, de la tinichigerie și va sugera pansionarilor francezi că burlanele lor sunt stricate. Va fi o emisiune interactivă: pensionarii dau telefon, trimit banii de burlan nou, Iulia Albu și-l va pune în cap, Oana Roman va bălmăji ceva cum făcea și pe la teveurile românești, iar Mihaeala Rădulescu va privi fix camera și va spune logoul emisiunii: Burlanul Tinereții, acum și în Franța!!!

Încurajat de succesul emisiunii Tinichim, Tinichim, Grupul de Dialog Social din București se va muta și el în Franța unde, în cadrul emisiunii acestor brave fete, va discuta despre atracția fancezilor asupra frizurii lui Dacian Cioloș, despre posibilitatea ca el să-și deschidă în Franța o creșă dacă nu vrea partid și chiar ideea de a se prezenta la viitoarele selecții ale echipei de fotbal PSG.

Emisiunea nu va fi întreagă și serioasă dacă la ea nu va participa și Ministrul Transporturilor din România, Cuc, care dimpreună cu Eugenia Vodă și Mihaela Rădulescu vor discuta despre autostrada Nisa Cannes și că de ce ocolește ea România, mai ales în zona Colentina Sinaia.

Finalul emisiunii Tinichim, Tinichim va fi cu dans. Se vor da note bune: Oana Roman va da 7, Iulia Albu, călare pe un porc, va da 6 și gata.

Cireașa de pe tort a emisiunii va fi interviul luat de Eugenia Vodă Ioanei D'Arc. Cu întrebări d-astea superinteligente: Unde erați la Revoluția Română din 1989 și cu ce impresie ați luptat. Sau: De ce ați băut apă din aceeași găleată cu Ion ILiescu? Totul pe fundal Holograf.

Cam atât.

Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: