20 aprilie 2017

Atletico Textila

Revista People face ce face și ne-o bagă a cincea oară sub nas pe Julia Roberts ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume. De data asta pe 2017. De bucurie, tânăra femeie, 50 de ani, și-a luat un card Flanco cu care și-a cumpărat înghețată. Apoi s-a instalat în fața televizorului la excelentul serial Breaking Bad. Dar n-a fost să fie că a sunat telefonul. Era fratele ei, Eric Roberts, care i-a spus pe șleau: Pune domle ceva pe tine și hai în România ca să le dăm o mână de ajutor ălora de la Atletico Textila, că au ajuns de râsul ecranului mic. E o rușine ce vezi acolo.

Abia au apucat cei doi frați să se urce în avion cu destinația Pro, că Serena Williams a și făcut anunțul vieții ei: Sunt însărcinată, voi avea un copil. Primul, așa că mă las o vreme de tenis. Nici n-a ajuns bine acasă de la medic, că din pântecul ei s-a auzit o voce groasă, da' groasă, groasă de tot: Mamă, auzi? Mamă, vreau să joc și eu în Atletico Textila, serialul ăla sau ce-o fi din România, de la Pro, că poate-l dreg cu fața mea de viitor antreprenor sau ce m-oi face. Dacă nu mă duci, ies acum din burtă și fac alegeri anticipate sau mai știu eu ce.

Văzându-se cu atâția noi actori valoroși în platou, scenariștii de la Atletico Textila, Radu Crohmaliuc și Radu Alexandru s-au apucat de-au scris un nou episod. În care se întâmplă așa: Pe o trotinetă, doi bătrânei. Unul trăgea înainte, altul înapoi. Erau Răzvan Vasilescu și Florin Călinescu. Primul, un actor cu talent subțire, fără umor, celălalt cu mult talent, cu umor, dar fără sare în ultimile-i apariții. Ei se duc la stadion, unde-i așteaptă echipa de fotbal care dă numele serialului sau ce-o fi. Acolo găsesc un plod negru de furie, pe care-l chiamă Williams Jr. Vor să-l arunce, dar o văd pe frumoasa Julia că-l mângâie pe cardurile cu miliarde de dolari și pe Eric cântându-i la nai o melodie de Taxi. Trotinetiștii se-nmoaie și iau și ei copilul să-l ducă la spălătorie, unde Andreea Grămoșțeanu și Mirela Zeța tocmai schimbau detergentul. Și țin-te râs, țin-te râs, d-ăla pe bandă, că au încins o horă acolo până a venit Masoneria Română cu șorțurile la spălat. Și Răzvan Vasilescu și-a pus o pălărie și a ieșit pe teren. Ca să joace el fotbal, deși este patronul echipei. Și joacă el ce joacă până se-ntunecă și la băieți le e foame. Așa că se întorc la cârciumă unde fetele, le-am pomenit mai sus, încălzeau berea în niște recipiente mari, urâte, și frigeau micii într-o tigaie din aia fără miros ca să nu se supere Julia Roberts. Și gata, l-au dat la montat, că adică episodul era bun de dat pe ecran.

Văzând în ce serial prost au jucat, frații Roberts și ăla micu' s-au dus la Protecția Consumatorului din New York. Acolo i-au întrebat ăia de-a fir a păr cum a fost. După care au căutat pe hartă. N-au găsit nimic.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: