27 martie 2017

Brangelina la Zimnicea

Lumea a fremătat și s-a panicat în vikendul ăsta. Universul s-a cutremurat, soarele a pâlpâit a stingere, porcii au născut nevăstuice colorate numai la aflarea veștii că Angelina Jolie și Brad Pitt s-a reîntâlnit după divorț și au discutat prietenește. Nu s-au lovit adică, nu s-au înjurat, nu și-au rupt unghiile, nu. Ceea ce a fost ascuns însă de ochii lumii a fost locul în care ei s-au revăzut: Zimnicea. Unde ei au sosit incognito și într-un bar cu o singură masă din centru au vorbit de problemele României: de gropile și canalele de pe șosele care sunt, numai ele canalele, de fapt denivelări de 10 sau 15 cm în care-ți rupi mașina, de abandonul școlar, de filmul românesc Dublu în care n-au prins rol, și de faptul că ei doi ar înlocui-o cu succes pe Andreea Marin în tot ce face. Trecerea lor prin Zimnicea va fi aprobată ulterior de Parlament, iar autoritățile locale vor comanda o ecvestră.

România Danemarca la fotbal, zero zero. Noi n-avem nicio valoare. Aceeași Chiricheși, Chipcii, Alibeci sau Săpunari care jucau și la danezi, și ei veniți cu o echipă mediocră rău de tot. Se va trage linie și-n fotbalul românesc odată și-o dată, linie de la care să înceapă un fotbal serios pentru noi. Știm și cine va trage linia: Burleanu, Dragomir, Sandu, Vochină, Hagi și echipele Voluntari, Chiajna, Bolintin, Mediaș, Cugir, Astra, generalii de securitate din jurul Viitorului și multe altele care dorm într-o mediocritate penibilă în Campionatul intern.

Domnul Klaus Iohannis a plantat un puiet cu ocazia Zilei Naționale a Pădurii. Ocazie cu care a zis: Nu este de ajuns să ne opunem defrișărilor ilegale, ci trebuie să sprijinim și acțiunile de împădurire. În timp ce vorbea, la rădăcinile puietului plantat de dânsul erau deja aliniați 50.000, cinci zeci de mii, de tineri cu cărți de fizică sub braț. Pentru meditații.

Ryan Gosling, actorul principal din La, La, Band a fost vizibil amuzat de gafa de la Oscar, când Moonlight a luat locul filmului său la premiul cel mare. Amuzat de faptul, am aflat, că locul de la Oscar n-a fost luat totuși de filmul românesc By pass al lui Nap Toader.

Zice Mitropolitul Clujului cu prilejul băgării în seamă a persoanei sale: Ca să nu se prăbușească demografic România, în fiecare familie de români trebuie să se nască cel puțin trei copii. Unul mare care să voteze PSD, unul mijlociu care să nu guițe împotriva bisericii și a abuzurilor ei și unul mic care să nu ceară astuparea gropilor din țară.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: