20 septembrie 2016

Știri cu puternic impact emoțional

Dacă vrem să aflăm ce se mai întâmpla prin 1962, muzică, depănușat porumb, cultură, sport, trebuie neapărat ascultat RRA-ul care, acum în 2016, dă muzică cu Helena Vondrașckova, Beatles și Rolling Stones din 1963 și Dacă ploaia face nu știm cum a trupei Cargo, melodie pentru care trupa a fost decorată de Klaus Iohannis.

Din surse am aflat că celebrul căutat și de negăsit Codruț Marta s-ar afla zidit într-un imobil din capitală din 2012. Sursa mai spune că ziditul și-a luat cu el volumul Revoluție și Reformă al lui Ion Iliescu, ceva de Norman Manea, De ce iubim femeile al lui Cărtărescu și colosalele branduri românești slănină cu boia, sarmale în foi de viță, piftie a la grec și o mașină de tuns Remington.

Abia inaugurată în prezența președintelui francez, Froncois Hollande, fabrica AirBus de la Ghimbav, Brașov face restructurări. Astfel, din cei 850 de specialiști deja antamați nu vor fi angajați decât doi, care se vor ocupa cu fabricarea din hârtie creponată a elicopterelor Cutare Cutare, care vor fi spaima elicopterelor rusești reale. Alea care deja luptă în Siria. Cele românești sunt mai ușoare, mai rapid de transportat în pungi de la Auchan colorate și mai ușor de ascuns de dușmani.

Cariera lui Andy Garcia se va împlini cu încă un tol pe pământ românesc. De data asta el va fi Brâncuși, după ce ultima dată a fost Modigliani. Se dă ca sigur faptul că actorul american, aflat pe culmile Hollywoodului, va turna la București și alte prsonaje locale cum ar fi: Anghel Iordănescu, Monica Tatoiu, Monica Macovei, Vasile Blaga și Ion Iliescu.

PUBLICITATE O babă plânge fără niciun folos. Lacrimi mari pe podeaua de faianță albastră. Un copac pe geamul deschis și baba plânge, plânge. Apare sloganul: Urinal, numai Urinal pentru vârsta a treia.

Mimi Brănescu nu mai scrie Las Fierbinți. El va imagina scenariul unui serial pe Netflix, canal american, inspirat din Pas cu Pas, volumul președintelui român, care, în felul acesta, va arăta lumii cum l-a scris.

Concurs pentru directori de școli mai va. Poate peste vreo-sută de ani. PSD și PNL nu vor. Normal, pentru că actualii directori numai școală nu fac, ci 'sesizări' către cele două partide și SRI.

PUBLICITATE O babă și-un moș mănâncă marmeladă. Marmelada curge pe podeaua de faianță albă. Pe geam un ridichi uriaș de doi metri cu ridichi negre în crengi. Apare sloganul: Urinal, numai Urinal pentru vârsta a treia.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: