19 august 2016

Doamna Carmen Iohannis va inventa în curând substanța curriculum vitae

Analiza eșecurilor de la Rio va fi făcută serios, competent de factorii de decizie, dar nu va duce nicăieri. Nicio analiză din România nu are niciun efect. În acest caz, al sportului, lucrurile trebuie făcute cu răspundere, problema e gravă. Și atunci, SRI, DIE, și ceilalți îl vor activa, ca de atâtea ori la necaz, pe Arsenie Boca. Acesta, până să vină la București, va face câteva minuni pe drum tocmai ca să arate poporului român determinarea cu care se implică în sport: Va lăsa gravid un suporter al echipei de fotbal Tg Jiu, va ajuta un copil să se arunce de pe bloc din cauza notei de la chimie și va transforma o femeie în sirenă. În capitală, Arsenie Boca dimpreună cu precupeața Gabi Firea vor analiza vârsta, întâi vârsta sportivilor români. Este ridicată. La haltere sunt numai sportivi de 60 de ani, la atletism de 55 de ani, la gimnastică de 70. Așa nu se poate vorbi despre viitor, a zis Boca aprobat de Firea, care e independentă și nu candidează la prezidențiale deci își permite. Ce-ar fi, zise tot Boca, să inventăm un nou sport olimpic, și în cazul ăsta putem folosi toți sportivii, chiar și pe cei decedați? Firea, care este o sportivă temeinică, a aprobat, dar a și întrebat: Care să fie sportul acela. Și Boca, cu un zâmbet de câștigător, a răspuns: Dirijarea circulației. Perfect. Cei doi au dansat de bucurie. Toți sportivii români la dirijatul circulației. Nu numai din România, ci și din lume. Au înaintat o cerere către CO. Le-a fost aprobată, astfel că Dirijarea Circulației va deveni sport olimpic din 2020. Prin alianță, zise Firea copleșită, sportul românesc va deveni olimpic și gata cu medaliile, nu ne mai trebuie. Cei doi, Firea și Boca, au dansat, au pus sare pe plăcintele cu brânză și au întrebat băieții dacă au voie să-și numească inițiativa Legea Rumain Bolt.

Gogorița cu Pas cu Pas tradusă în chineză ne aduce aminte de cărțile celebrului, întâiului, megalomanului, neînfricatului, întemeietorului de neam Nicolae Ceaușescu. Mai rămâne ca și doamna Carmen Iohannis să ajungă mare chimistă de renume mondial, savant celest, chestii. Și așa va și fi. Din surse am aflat că în laboratoarele lui Irinel Columbeanu, alt inventator de renume, se inventează o substanță numită curriculum vitae care îi va fi atribuită lui Carmen Iohannis. Substanța va fi folosită la ungere, detoxifiere, întoarcere, bielă manivelă, muște, desfundat chiuvete deci este universală, ceea ce omenirea așteaptă de mult. Substanța se va numi Curriculum Vitae Carmen Iohannis.

Farsa cu Dinamo București de la meciul Stelei cu Manchester. Da, suntem de acord, poate fi posibilă. Are însă câteva secvențe care nu sunt credibile. Stadionul nu era al Stelei, atunci cum s-au pus de cu seară pachete negre pe scaune? Cine păzește acolo? Apoi, cum pot fi convinși zeci de mii de suporteri, chiar numai ai lui Dinamo, să-și pună tricourile? Chiar toți au vrut? Transmisă în străinătate, ce au înțeles cei de la CNN, Euronews, Eurosport? De unde știu ei cine sunt Steaua și Dinamo? De ce au râs? Cine le-a explicat? Greu, foarte greu de crezut.

De groază, se formează axa Moscova - Ankara - Tel Aviv. Toată lumea tremură. Numai noi nu, noi, românii. Pentru că este o axă, o oportunitate deci de pe care se poate lansa Pas cu Pas în limba axei și de pe care se poate fructifica noua substanță curriculum vitae a doamnei Iohannis, în acest ultim caz substanța curriculum vitae putând fi folosită la făcutul pantofilor și la extirparea țânțarilor.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: